Virksomheden

Tenax tilbyder en række lækre fiskeprodukter.
Hovedprodukterne er sild og fiskefrikadeller i mange varianter.

 

Siden 1987, hvor Tenax Sild grundlagdes, har vi haft et klart mål: At de sild og fiskefrikadeller, der ligger på din tallerken, skal være en oplevelse at sætte tænderne i. Sild og fiskefrikadeller skal være af bedste kvalitet og ypperste forarbejdning.

De skal være lækre - også at se på. Silden skal være velsmagende og fast i kødet - med bid i. At den så også er sund og øger dit velvære, er kun et ekstra plus.

Vi er ydmyge over for den succes, vi har fået og vil fortsat have som mål at lave den bedst mulige sild og den bedst mulige fiskefrikadelle. 

Midlet er at have fokus på kvalitet i ALLE led - fra vi udvælger fiskene, der kommer fra de bedste fiskeområder i Danmark, Norge og Island, til de lander på forbrugerens tallerken.

 

”Vi gør os umage
- og det kan smages

 

Samtidig kræver det moderne produktionsformer, der hos os er kombineret med god gammeldags håndværksmæssig viden og knowhow. Vi gør os umage hele vejen igennem – og det kan man smage.

 

Vi er vilde med silde hos Tenax – og derfor har vi lavet en brochure om sildens rejse fra hav til bord. Vi håber, at den kan give dig en god indsigt i sildens verden – den kan downloades her.