Sliders med fiskefrikadeller

 

Ingredienser (4 stk.):
4-6 små Tenax fiskefrikadeller (fx 45 g)
4 grove mini-burgerboller
1 salathoved eller 1 bk. babyspinat
1 agurk
1-2 store tomater
1 rødløg
1 lille glas pickles (kan udelades)
Remoulade-relish
Evt. bagekartofler til hjemmelavede fritter

Fremgangsmåde:
Varm fiskefrikadellerne i ovnen i ca. 15 minutter ved 180 grader. Lun burgerbollerne. Rens salaten/babyspinaten, så den er klar til at komme i burgerbollerne. Skyl agurken og skær den i skiver på skrå. Skyl tomaterne og skær dem i tykke skiver. Rens rødløget og skær i ringe. Hak de hele pickles fint. Lav din egen remoulade-relish eller køb den færdig i dit supermarked.

Anretning:
Flæk de lune burgerboller og placér et stykke salat/et par blade babyspinat på den nederste del. Læg 2-3 skiver agurk ovenpå, og top med enten rødløg eller tomater, så de 4 sliders får forskelligt indhold. Del fiskefrikadellerne på langs og læg 2-4 skiver i hver slider. Læg 1 spsk. remoulade-relish eller hakkede pickles ovenpå og luk med den øverste del af burgerbollerne. Stik et træspyd igennem og servér på et skærebræt med håndskårne fritter med flagesalt til.

Kan også spises kolde, fx i madpakken næste dag.