Tenax
 

“Vi gør os umage – og det kan man smage”

Virksomheden

– Tenax tilbyder en række lækre fiskeprodukter –

Siden 1987, hvor Tenax Sild grundlagdes, har vi haft et klart mål: At de sild og fiskefrikadeller, der ligger på din tallerken, skal være en oplevelse at sætte tænderne i. Sild og fiskefrikadeller skal være af bedste kvalitet og ypperste forarbejdning.

De skal være lækre – også at se på. Silden skal være velsmagende og fast i kødet – og med bid i. At den så også er sund og øger dit velvære, er kun et ekstra plus.

Vi har fokus på kvalitet i ALLE led – fra vi udvælger fiskene, der kommer fra de bedste fiskeområder i Danmark, Norge og Island, til de lander på forbrugerens tallerken.

Samtidig kræver det moderne produktionsformer, der hos os er kombineret med god gammeldags håndværksmæssig viden og knowhow. Vi gør os umage hele vejen igennem – og det kan man smage.

Historien bag

– Tenax Sild er skabt ud fra en klar vision om at levere sild til markedet med et kompromisløst højt niveau af kvalitet – og sådan er det naturligvis stadigvæk!  –

Tenax Sild blev stiftet i 1987 af Jørgen Pedersen, der som driftsleder havde årelang erfaring fra fiskeindustrien. Jørgen Pedersen etablerede Tenax Sild med en helt klar og konkret ambition; at skabe bedre produkter end dem, der blev tilbudt på det eksisterende marked. Kvaliteten skulle være kompromisløs.

Grundlaget var – og er – de fede sild fra de rene farvande mellem Island og Norge. Sildene skulle desuden forarbejdes i hånden af fagfolk, der kunne deres kram, nemlig at udskære fileterne så både udseende og smagsoplevelse blev optimal. Og sådan er det stadig.

Starten var vanskelig, for konkurrencen var hård. Men stædig fastholdelse af høje kvalitetskrav gjorde, at markedet for alvor fik øje på Tenax Sild. Og i dag er det sildene fra Tenax Sild, der efterspørges af selektive kunder, både i Danmark og på eksportmarkederne.

Tenax Sild er et ægte familiefirma. Sønnen, Michael Pedersen, har i dag overtaget virksomheden. Flere familiemedlemmer er ansat i virksomheden, og det gør, at også de øvrige medarbejdere betragtes som en del af familien. Det giver et fælles engagement og en stolthed over at arbejde i en virksomhed, hvor der aldrig slækkes på kvalitetsbegrebet.

“Sildene skal
forarbejdes i  hånden af
fagfolk, der
kan deres kram!”

“sild der
lige passer dig”

Private Label

– Vi producerer også private label –

Private label giver mulighed for at tilpasse sildeprodukterne ift. smag, størrelse og udseende.

Hos Tenax Sild har vi stor erfaring og kompetence som leverandør af private label-produkter.

I et meget tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi de sildeprodukter, der passer til markedets behov og efterspørgsel.

Vi har altid stor fokus på markedets trends i forhold til smag, emballage og lovgivning således at nye produkter kan blive introduceret med stor succes.

Vi er fleksible, så kontakt os for en indledende dialog.