Smushi med Kryddersild, æble, spidskål og peberrod

 

Ingredienser (24 stk.):
3 fileter Kryddersild
3 skiver rugbrød
¼ spidskål
2 æbler
5 cm peberrod
200 g flødeost
En smule mælk

Fremgangsmåde:
Tør overskydende lage fra kryddersildene og del dem på langs. Skær de halve sildestykker i hver 4 bidder. Skær skorpen af rugbrødet og del det ud i stykker der er 25 x 25 mm. Snit spidskålen i fine strimler, så tyndt som overhovedet muligt. Skær 5 mm tykke skiver af æblerne og skær dem i små kvadrater af 25 x 25 mm, så det passer til rugbrødet. Riv peberroden med et microplane, eller så fint som muligt. Bland flødeost med en smule mælk, så konsistensen bliver som en mayonnaise. Put cremen i en dressingflaske, så den er let at dosere senere.

Anretning:
Tag en rugbrødsfirkant og tryk en lille dut creme på midten til at sætte æbleskiven fast på. Kom den mængde spidskål på der kan være mellem 3 fingre og læg to sildebidder ovenpå. Afslut med en fin top creme og pynt med peberrod. Anret på et fad.