aug 13, 2021 | Nyheder

Mangler du inspiration til en nem og sund madpakke?

Inspiration til fisk i madpakken

Nu er det igen tid til skolestart og på job efter en lang og dejlig sommerferie. Det betyder også tid til at forberede madpakker til både skolebørn og voksne. Madpakken er et vigtigt måltid, fordi den giver dig ny energi til både skole- eller arbejdsdagen, og spiser du sundt og varieret, gavner det dit helbred og din evne til at koncentrere dig. 

Vi har derfor samlet lidt madpakkeinspiration til dig i dette nyhedsbrev – du kan fx lave en madpakke med små fiskefrikadeller på spyd, en lækker wrap med smørbar laks eller en delikat sildesalat.

Nemt og lækkert. Velbekomme 😊

  • Fiskefrikadeller på spyd med grøntsager – se opskriften her.
  • Fuldkornswrap med smørbar laks og grøntsager – se opskriften her
  • Dild-sildesalat med knæckbrød – se opskriften her
  • Karry-sildesalat med forårsløg, æble, rødløg og ristede rugbrødsstave – se opskriften her

En sund madpakke med fisk 🐟

I følge Fødevarestyrelsen skal vi gerne spise 350 gram fisk om ugen – heraf 200 gram fed fisk. Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer.
Hvis du spiser fisk flere gange om ugen til frokost, kommer du nemt op på halvdelen af den anbefalede mængde.

Få mere inspiration her! 

11.400.000 madpakker

Så mange madpakker smører vi hver eneste uge i Danmark.
Hvor mange af dem smører du?
Send dit svar inden den 30. august 2021 på info@tenax.dk, hvor vi trækker lod om en kasse med vores lækre fiskeprodukter.

Kilde: Landbrug og Fødevarer

Følg Lykkeberg 1899

Vidste du, at vi på både Instagram og Facebook løbende holder dig opdateret med nye spændende fiskeprodukter. Her finder du også inspiration til lækre opskrifter og ideer til frokost eller aftensmaden, og vi afholder løbende konkurrencer, hvor du kan vinde skønne præmier. Vi glæder os til at inspirere dig – klik nedenfor og hold dig opdateret.

Vil du modtage vores nyhedsbrev? 

Tilmeld dig her

Øvrige nyheder

Danmarks ældste delikatesse er populær igen

Danmarks ældste delikatesse er populær igen

Danmarks ældste delikatesse er populær igen Danmark har produceret gammeldags modnede sild siden middelalderen, men de sidste mange år har fremstillingsmetoden været på retur. Den udvikling har restaurationsbranchens nye fokus på smørrebrød dog ændret på....

læs mere
’Årets Sild’ klar til frokostbordet

’Årets Sild’ klar til frokostbordet

’Årets Sild’ klar til frokostbordet Restaurant HOS i Odense vandt ’Årets Sild’ ved at bruge stikkelsbær, peberrod og dild. Nu er silden færdigudviklet og første glas er klar til supermarkedernes hylder. Producenten forventer markant øget salg i forhold til året før....

læs mere