Fynsk Øl sild med spidskål og rygeost Ingredienser (4 personer):4 fileter sild med Fynsk mørk øl, skåret i bidder4 skiver groft, mørkt rugbrød i tykke skiver, stukket ud med en rund form1/4 spidskål i ultrafine strimler3-4 spsk. fynsk rygeost2-3 spsk. cremefraiche4...
Havtorn/Gin sild med nye kartofler, enebær og sprøde jordskokker Ingredienser (4 personer): 4 fileter sild med Havtorn/Gin, skåret i bidder 300 g nye kartofler 1 rødløg, fintsnittet 5 spsk. sildelage 2 spsk. eddike 1-2 spsk. sukker 5-8 knuste enebær 200-300 g...
Smushi med Kryddersild, æble, spidskål og peberrod Ingredienser (24 stk.):3 fileter Kryddersild3 skiver rugbrød¼ spidskål2 æbler5 cm peberrod200 g flødeostEn smule mælkFremgangsmåde:Tør overskydende lage fra kryddersildene og del dem på langs. Skær de halve...
Uramaki med Æble/Brændevin sild Ingredienser (24 stk.):3-4 fileter Æble/Brændevin sild125 g sushi-risÆblecidereddike (mængde fremgår af sushi-ris pakningen)1 avokado3 plader noritang75 g rygeostGrøn og sort Cavi-ArtFremgangsmåde:Kog sushi-risen efter instruktionen på...
Uramaki med Havtorn/Gin Sild Ingredienser (24 stk.): 3-4 fileter Havtorn/Gin sild 125 g sushi-ris Æblecidereddike (mængde fremgår af sushi-ris pakningen) 3 æggeblommer 1 tsk. Dijonsennep 2 tsk. Scriracha chili sauce 3 spsk. citronsaft Salt og sukker efter smag 4 dl...
Smushi med Karrysild med æble-timian og bacon Ingredienser (24 stk.):24 snitter karrysild med æble-timian3 skiver rugbrød1 pk. bacon, skiveskåret12 radiser12 tørrede abrikoser1 bk. karseFremgangsmåde:Steg baconen sprød på en pande og dryp den af for overskydende fedt....
Sildesalat med vandmelon Ingredienser (24 stk.): 3 fileter gammeldags modnede Marinerede Sild 2 lime 1/8 del vandmelon 400 g cherrytomater 1 bdt. purløg 1 bdt. dild Fremgangsmåde: Den gammeldags modnede Marinerede Sild drænes på køkkenrulle og skæres i 5 mm tykke...
Sildesalat med marinerede Julesild Ingredienser (24 portioner eller serveres på et fad):3 fileter marinerede Julesild1 fennikel3 rødløg3 appelsiner1 bk. rucolasalatFremgangsmåde:De marinerede Julesild drænes på køkkenrulle og skæres i 5 mm tykke skiver. Fennikeltoppen...
Mini-tærter med stegte julesild Ingredienser (20 stk.): 2 hele Stegte Julesild 20 små tærtebunde 1 rødløg, skåret i ringe ½ glas kapers 6 dl cremefraiche 38 % 1 dl mayonnaise 3 bdt persille Citronskal fra en halv citron Salt Fremgangsmåde: De Stegte Julesild drænes...
Stegte sild med løgpuré og ristet rugbrød Ingredienser (6 stk.): 6 fileter Tenax stegte sild 6 skiver rugbrød Lidt smør 750 g løg 175 g smør 4 dl vand 5 stilke timian 1 bdt. purløg til pynt Fremgangsmåde: Skær rugbrødet i den ønskede form og rist det i smør, til det...
Marinerede Kryddersild med æble/karrysalat Ingredienser (6 stk.):300 g Marinerede KryddersildRugbrød1 dl past. æggeblommer1 spsk. grov sennepSaft fra en ½ citron3 dl vindruekerneolie2 dl koldpresset rapsolie140 g æble2 hårdkogte æg110 g mayonnaise110 g cremefraiche...
Lakserøget sild med spinatcreme Ingredienser (6 personer):300 g Tenax Lakserøget sild1 daggammelt brødLidt smør100 g spinat100 g friskost5 g sukkerCitronskal fra en citronFremgangsmåde:Skær brødet i 1 cm tykke skiver og udstik 15 croutoner med en cirkeludstikker på 4...
Dette websted anvender cookies for at forbedre oplevelsen, og til markedsføringsformål Cookie indstillingerACCEPTER
Cookie & Privatlivspolitik
Overblik
Dette website anvender cookies til at forbedre din oplevelse, når du benytter hjemmesiden. Ud af disse cookies, er dem der er kategoriseret som nødvendige opbevaret i din browser, da de er essentielle for de basale og funktionelle dele af hjemmesiden. Der anvendes også tredjeparts cookies, som er med til at analysere og forstå, hvordan du anvender hjemmesiden. Disse cookies bliver gemt i din browser med din accept. Du har også mulighed for at fravælge disse cookies, men dette kan muligvis have en effekt på din oplevelse. Læs mere her.
Nødvendige cookies er essentielle for websitets funktionalitet. Dette omfatter blandt andet basale funktioner og sidens sikkerhed. Disse cookies opsamler ikke personlig information.