Fynsk Øl sild med spidskål og rygeost

Fynsk Øl sild med spidskål og rygeost

Fynsk Øl sild med spidskål og rygeost Ingredienser (4 personer):4 fileter sild med Fynsk mørk øl, skåret i bidder4 skiver groft, mørkt rugbrød i tykke skiver, stukket ud med en rund form1/4 spidskål i ultrafine strimler3-4 spsk. fynsk rygeost2-3 spsk. cremefraiche4...
Havtorn/Gin sild med nye kartofler, enebær og sprøde jordskokker

Havtorn/Gin sild med nye kartofler, enebær og sprøde jordskokker

Havtorn/Gin sild med nye kartofler, enebær og sprøde jordskokker Ingredienser (4 personer): 4 fileter sild med Havtorn/Gin, skåret i bidder 300 g nye kartofler 1 rødløg, fintsnittet 5 spsk. sildelage 2 spsk. eddike 1-2 spsk. sukker 5-8 knuste enebær 200-300 g...
Smushi med Kryddersild, æble, spidskål og peberrod

Smushi med Kryddersild, æble, spidskål og peberrod

Smushi med Kryddersild, æble, spidskål og peberrod Ingredienser (24 stk.):3 fileter Kryddersild3 skiver rugbrød¼ spidskål2 æbler5 cm peberrod200 g flødeostEn smule mælkFremgangsmåde:Tør overskydende lage fra kryddersildene og del dem på langs. Skær de halve...
Uramaki med Æble/Brændevin sild

Uramaki med Æble/Brændevin sild

Uramaki med Æble/Brændevin sild Ingredienser (24 stk.):3-4 fileter Æble/Brændevin sild125 g sushi-risÆblecidereddike (mængde fremgår af sushi-ris pakningen)1 avokado3 plader noritang75 g rygeostGrøn og sort Cavi-ArtFremgangsmåde:Kog sushi-risen efter instruktionen på...
Uramaki med Havtorn/Gin Sild

Uramaki med Havtorn/Gin Sild

Uramaki med Havtorn/Gin Sild Ingredienser (24 stk.): 3-4 fileter Havtorn/Gin sild 125 g sushi-ris Æblecidereddike (mængde fremgår af sushi-ris pakningen) 3 æggeblommer 1 tsk. Dijonsennep 2 tsk. Scriracha chili sauce 3 spsk. citronsaft Salt og sukker efter smag 4 dl...
Smushi med Karrysild med æble-timian og bacon

Smushi med Karrysild med æble-timian og bacon

Smushi med Karrysild med æble-timian og bacon Ingredienser (24 stk.):24 snitter karrysild med æble-timian3 skiver rugbrød1 pk. bacon, skiveskåret12 radiser12 tørrede abrikoser1 bk. karseFremgangsmåde:Steg baconen sprød på en pande og dryp den af for overskydende fedt....
Sildesalat med vandmelon

Sildesalat med vandmelon

Sildesalat med vandmelon Ingredienser (24 stk.): 3 fileter gammeldags modnede Marinerede Sild 2 lime 1/8 del vandmelon 400 g cherrytomater 1 bdt. purløg 1 bdt. dild Fremgangsmåde: Den gammeldags modnede Marinerede Sild drænes på køkkenrulle og skæres i 5 mm tykke...
Sildesalat med marinerede Julesild

Sildesalat med marinerede Julesild

Sildesalat med marinerede Julesild Ingredienser (24 portioner eller serveres på et fad):3 fileter marinerede Julesild1 fennikel3 rødløg3 appelsiner1 bk. rucolasalatFremgangsmåde:De marinerede Julesild drænes på køkkenrulle og skæres i 5 mm tykke skiver. Fennikeltoppen...
Sandwich med Sennepssild

Sandwich med Sennepssild

Sandwich med Sennepssild   Ingredienser (18 stk.):18 snitter Sennepssild4 skiver groft sandwichbrød1 baby romainesalat / hjertesalat2 mangoer1 rød chili, uden kerner1 vaniljestangRevet ingefær, svarende til en tommelfinger6 spsk. æblecidereddike2 spsk. sukker1 ½ dl...
Sandwich med Kryddersild

Sandwich med Kryddersild

Sandwich med Kryddersild Ingredienser (20 stk.): 2-3 fileter gammeldags modnede Kryddersild 4 skiver groft sandwichbrød 3 hårdkogte æg 1 agurk 3 æggeblommer 4 dl rapsolie/solsikkeolie 1 tsk. dijonsennep 3 spsk. citronsaft 2 bdt. purløg Salt og sukker efter smag...
Mini-tærter med stegte julesild

Mini-tærter med stegte julesild

Mini-tærter med stegte julesild Ingredienser (20 stk.): 2 hele Stegte Julesild 20 små tærtebunde 1 rødløg, skåret i ringe ½ glas kapers 6 dl cremefraiche 38 % 1 dl mayonnaise 3 bdt persille Citronskal fra en halv citron Salt Fremgangsmåde: De Stegte Julesild drænes...
Stegte sild med sprød kartoffelsalat

Stegte sild med sprød kartoffelsalat

Stegte sild med sprød kartoffelsalat Ingredienser (6 personer): 12 Tenax Stegte Julesildefileter 1,2 kg aspargeskartofler 1 radicchio salat 200 g cremefraiche 18% 100 g mayonnaise 1 spsk. Dijon sennep 1 tsk. sukker Groft havsalt og friskkværnet sort peber Revet skal...
Stegte sild med løgpuré og ristet rugbrød

Stegte sild med løgpuré og ristet rugbrød

Stegte sild med løgpuré og ristet rugbrød Ingredienser (6 stk.): 6 fileter Tenax stegte sild 6 skiver rugbrød Lidt smør 750 g løg 175 g smør 4 dl vand 5 stilke timian 1 bdt. purløg til pynt Fremgangsmåde: Skær rugbrødet i den ønskede form og rist det i smør, til det...
Sild med råmarineret grønkålssalat

Sild med råmarineret grønkålssalat

Sild med råmarineret grønkålssalat Ingredienser (6 personer):12 Julesildefileter300 g frisk grønkål4 pærer250 g røde stenfri vindruer2 spsk. olivenolie1 spsk. friskpresset citronsaft1 tsk. akaciehonningGroft havsalt og friskkværnet sort peberFremgangsmåde:Grønkålen...
Marinerede Kryddersild med æble/karrysalat

Marinerede Kryddersild med æble/karrysalat

Marinerede Kryddersild med æble/karrysalat Ingredienser (6 stk.):300 g Marinerede KryddersildRugbrød1 dl past. æggeblommer1 spsk. grov sennepSaft fra en ½ citron3 dl vindruekerneolie2 dl koldpresset rapsolie140 g æble2 hårdkogte æg110 g mayonnaise110 g cremefraiche...
Lakserøget sild med spinatcreme

Lakserøget sild med spinatcreme

Lakserøget sild med spinatcreme Ingredienser (6 personer):300 g Tenax Lakserøget sild1 daggammelt brødLidt smør100 g spinat100 g friskost5 g sukkerCitronskal fra en citronFremgangsmåde:Skær brødet i 1 cm tykke skiver og udstik 15 croutoner med en cirkeludstikker på 4...
Hjertesild i crispy salatbåd med dildcreme

Hjertesild i crispy salatbåd med dildcreme

Hjertesild i crispy salatbåd med dildcreme Ingredienser (6 personer): 6 Lykkeberg Hjertesildefileter 6 skiver rugbrød 200 g cremefraiche 18% 1 knsp. sukker Groft havsalt og friskkværnet sort peber Frisk dild 2 julesalater (endive) 3 appelsiner 12 ranker friske ribs...
Fiskefrikadelle med coleslaw og luftig remoulade

Fiskefrikadelle med coleslaw og luftig remoulade

Fiskefrikadelle med coleslaw og luftig remoulade Ingredienser (6 personer): 12 Tenax fiskefrikadeller 1,2 kg små kartofler 1 spidskål 3 spsk. mayonnaise 1 spsk. Dijon sennep Salt og peber 1 bakke brombær 200 g remoulade 400 g skyr 1 bundt kruspersille Fremgangsmåde:...