okt 5, 2021 | Nyheder

Giv børn mod på mere sild

Giv dit barn mod på mere sild 

Det er blevet efterår, og vi går snart de mørke vintermåneder i møde, og så er det faktisk ekstra sundt at spise sild – Sild er nemlig en fantastisk kilde til det livsnødvendige D-vitamin. D-vitamin er særlig vigtigt for børn, fordi det bl.a. er med til at styrke knogler, tænder og humør. Men det er jo ikke altid lige nemt, at få de små til at spise sild. Derfor har vi samlet lidt tips & tricks til, hvordan du kan give dit barn mere lyst og mod på at spise sild, samt en lækker opskrift på sildesalat. som du kan lave med dit barn.

Børnevenlig sildesalat

Har du en rest sild, kan du lave en lækker og børnevenlig sildesalat med æbler og krydderurter sammen med dit barn. Du kan finde opskriften her.

Efterårskonkurrence

I samarbejde med Fårup Sommerland udlodder vi 2 stk. billetter til Fårup sommerland, som skal bruges i uge 42. Alt du skal gøre for at deltage, er at svare på nedenstående spørgsmål. Hvilket livsnødvendigt vitamin har både børn og voksne specielt brug for i de mørke vintermåneder? Send svaret til os på konkurrence@tenax.dk senest mandag den 11. oktober. Tak til alle jer, som deltog i vores madpakkekonkurrence. Den heldige vinder blev Betina Jeppesen fra Faaborg, som har fået en kasse med vores lækre fiskeprodukter.

Følg Lykkeberg 1899

Vidste du, at vi på både Instagram og Facebook løbende holder dig opdateret med nye spændende fiskeprodukter. Her finder du også inspiration til lækre opskrifter og ideer til frokost eller aftensmaden, og vi afholder løbende konkurrencer, hvor du kan vinde skønne præmier. Vi glæder os til at inspirere dig – klik nedenfor og hold dig opdateret.

Vil du modtage vores nyhedsbrev? 

Tilmeld  dig her 

 

Øvrige nyheder

Danmarks ældste delikatesse er populær igen

Danmarks ældste delikatesse er populær igen

Danmarks ældste delikatesse er populær igen Danmark har produceret gammeldags modnede sild siden middelalderen, men de sidste mange år har fremstillingsmetoden været på retur. Den udvikling har restaurationsbranchens nye fokus på smørrebrød dog ændret på....

læs mere
’Årets Sild’ klar til frokostbordet

’Årets Sild’ klar til frokostbordet

’Årets Sild’ klar til frokostbordet Restaurant HOS i Odense vandt ’Årets Sild’ ved at bruge stikkelsbær, peberrod og dild. Nu er silden færdigudviklet og første glas er klar til supermarkedernes hylder. Producenten forventer markant øget salg i forhold til året før....

læs mere