okt 5, 2021 | Nyheder

Giv børn mod på mere sild

Giv dit barn mod på mere sild 

Det er blevet efterår, og vi går snart de mørke vintermåneder i møde, og så er det faktisk ekstra sundt at spise sild – Sild er nemlig en fantastisk kilde til det livsnødvendige D-vitamin. D-vitamin er særlig vigtigt for børn, fordi det bl.a. er med til at styrke knogler, tænder og humør. Men det er jo ikke altid lige nemt, at få de små til at spise sild. Derfor har vi samlet lidt tips & tricks til, hvordan du kan give dit barn mere lyst og mod på at spise sild, samt en lækker opskrift på sildesalat. som du kan lave med dit barn.

Børnevenlig sildesalat

Har du en rest sild, kan du lave en lækker og børnevenlig sildesalat med æbler og krydderurter sammen med dit barn. Du kan finde opskriften her.

Efterårskonkurrence

I samarbejde med Fårup Sommerland udlodder vi 2 stk. billetter til Fårup sommerland, som skal bruges i uge 42. Alt du skal gøre for at deltage, er at svare på nedenstående spørgsmål. Hvilket livsnødvendigt vitamin har både børn og voksne specielt brug for i de mørke vintermåneder? Send svaret til os på konkurrence@tenax.dk senest mandag den 11. oktober. Tak til alle jer, som deltog i vores madpakkekonkurrence. Den heldige vinder blev Betina Jeppesen fra Faaborg, som har fået en kasse med vores lækre fiskeprodukter.

Følg Lykkeberg 1899

Vidste du, at vi på både Instagram og Facebook løbende holder dig opdateret med nye spændende fiskeprodukter. Her finder du også inspiration til lækre opskrifter og ideer til frokost eller aftensmaden, og vi afholder løbende konkurrencer, hvor du kan vinde skønne præmier. Vi glæder os til at inspirere dig – klik nedenfor og hold dig opdateret.

Vil du modtage vores nyhedsbrev? 

Tilmeld  dig her 

 

Øvrige nyheder

’Årets Sild 2024’ klar til frokostbordet

’Årets Sild 2024’ klar til frokostbordet

Restaurant Lilleheden vandt (igen) ’Årets Sild’ ved bl.a. at bruge tranebær, abrikos og lynghonning. Efter måneders udvikling er silden nu færdigudviklet og godkendt til at komme på glas under brandet ”Lykkeberg 1899” i starten af februar næste år. På trods af, at...

læs mere
Ny CEO er på plads hos Tenax Sild A/S

Ny CEO er på plads hos Tenax Sild A/S

Ny CEO er på plads hos Tenax Sild A/S Michael Møller Jensen er ny mand i spidsen for fødevarevirksomheden, og han kommer med bred erfaring fra forskellige fødevarevirksomheder som Bisca og Harboe.    Michael Møller Jensen er pr. 1. marts 2023 ansat som ny CEO hos...

læs mere